Pas godt på dit pandebånd

Pas godt på din pandebåndVi ved, du kan lide glimmer og bling ellers ville du ikke have valgt et af vores unikke og håndlavede designer pandebånd.

Pandebåndene er udskåret fra engelsk kvalitetslæder og syet af håndværkere. Når dette er gjort håndbesætter vi Swarovski Elements krystaller på pandebåndet, én efter én, for at skabe et helt unikt udtryk. Vi bruger en speciel to-komponent lim specielt fremstillet af Swarovski, med maksimal holdbarhed og fleksibilitet.

Husk at krystallerne er sarte og kombineret med sliddet i en stald, er du nødt til at pleje dit pandebånd ordentligt.

Hvordan skal du passe på dit Innrider pandebånd
Korrekt pleje er afgørende for at maksimere levetiden af dit Innrider pandebånd. Det er et naturligt produkt der er afhængig af opretholdelse af et vist niveau af fugt og pleje.
Vi anbefaler, at du rengør pandebåndet med en ren fugtig klud på læderstykket. Bagefter kan du forsigtigt påføre læderbalsam på læderdelen på bagsiden.
Anvend ikke læderbalsam eller andre rengøringsprodukter på krystallerne og limen.
Hvis dit pandebånd bliver vådt lad det da tørre ved stuetemperatur med krystallerne nedad natten over.
Vi anbefaler ikke brug af olie på dit pandebånd.

Pleje af dine krystaller
Swarovski krystaller har et magisk glimt. Men gnisten og glimmeren vil begynde at falme efterhånden som støvet lægger sig mellem dine smukke Swarovski krystaller.
Brug en ren tør og blød klud til forsigtigt at tørre krystallerne rene, hvis du har brug for at fjerne støv etc. fra krystallerne. LÆG IKKE pres på krystallerne, da dette kan føre til at krystallerne bliver løse, en blid berøring er nok.
For mere grundig rengøring kan du bruge en tør, ren og blød pensel som fx en lille pensel eller en make up pensel. (Anvend en pensel med cover for at holde børsten ren imellem brug) Pensl forsigtigt over krystallerne for at fjerne støv mellem krystallerne. Du kan også bruge en mikrofiber klud til forsigtigt at polere krystallerne.

Generel pleje
Undgå kontakt med skrappe, slibende materialer og glas / vindues pudsemiddel
Dæk dit pandebånd til eller hold det i en trensetaske når det ikke er i brug, for at stoppe støv fra at sætte sig på det.
Håndter dit pandebånd med omhu, undlad at bøje pandebåndet imod brugsretningen når det indeholder krystaller, da disse kan presse imod hinanden og blive beskadiget.
Da vi ønsker at du skal have den længst mulige levetid på dit specielle Innrider pandebånd, forsyner vi dig med ekstra krystaller og en lille lim, så du har mulighed for at lime en krystal på, hvis uheldet skulle ske.

Alle Innrider pandebånd kommer med en 1 års garanti * mod defekt eller brud under normal brug og korrekt opbevaring / pleje. I det usandsynlige tilfælde at dit håndlavede pandebånd er defekt vil du få det repareret eller udskiftet så tæt på det originale design som muligt. Lad ikke din hest gnide hovedet på stalddøren – det er ikke normal brug og vil ridse eller i ekstreme tilfælde bryde krystallerne.

Pandebåndene er omhyggeligt lavet med lang levetid i tankerne, men denne garanti dækker ikke hændelig skade forårsaget af din hest, andre dyr, børn, osv.
* Normale vilkår, betingelser og pleje gælder. Garantien dækker ikke produkter, der er omfattet af forhold uden for, hvad “normal pleje” anses (fx: pandebånd involveret i en rideulykke eller produktet blev tygget eller trådt på af din hest).