Om os

Vi introducerer nu et helt nyt koncept på markedet. Et koncept, hvor hvert pandebånd er unikt designet og kun produceret i meget begrænsede mængder.

Pandebåndene er lavet af engelsk kvalitetslæder og vi hånddekorerer personligt hvert eneste pandebånd med Swarovski krystaller.

Pandebåndene fås i alle farver af Swarovski krystaller, du kan forestille dig. Derfor er det muligt for os at skabe unikke designs med karakter, både hvad angår modeller og farvevarianter.
Dette gør at der er noget for alle typer af kunder og alle former for smag, fra det afdæmpede Swarovski pandebåndet egnet til daglig brug, til den massive BLING effekt, som du ønsker at vise til stævnerne i weekenden, for at præsentere din hest på smukkeste vis.

Vi tilbyder vores kunder deres eget personlige look, hvor farverne fra tidens trend kan matches.
Du vil få mulighed for at være en del af et unikt koncept, der kombinerer det bedste fra dansk luksus design med de nyeste tendenser på markedet.

Hjælp os med at hjælpe andre:
Noget af det vigtigste for os er at hjælpe hvor vi kan. Derfor er det en naturlig del af Innriders DNA at vi støtter godgørende formål. Dette betyder også at du som kunde kan hjælpe til at forbedre dyrevelfærd rundt omkring i verden sammen med os, da vi hvert år udvælger de mærkesager vi støtter.

Folkene bag Innrider
Innrider består af en kerneduo, samt et supporterende kvalitetsteam som alle er med til at tegne brandet Innrider.

Jeanett Andersen og Maria Dehnhardt er hovedkræfterne bag Innrider. De lærte hinanden at kende ude til stævnerne tilbage i pony årene, hvor de begge red på landsholdet. Hestene blev lagt på hylden men passionen for design blev kun stærkere og dermed blev Innrider en realitet. Et brand baseret på nytænkning og kvalitet.