Posted on

Ridder’s Innrider

Nyt revolutionerende produkt i hesteindustrien lanceres nu af Innrider.

Håndlavet, stor komfort, høj kvalitet

I november måned er Innrider klar med lanceringen af deres nye revolutionerende pandebånd til heste verdenen, som passer til alle typer af trenser.  Det specielle ved Innrider´s pandebånd er lige fra typen af læder, det bedste Sedwick læder, til selve processen hvor hver enkelt Swarovski krystal bliver sat på i hånden. Det specielle her, er at hvert enkelt pandebånd kan speciel designes, så det er helt unikt.

En ulempe som ryttere ofte ser, er at læderet er af dårlig kvalitet og derfor hurtigt bliver slidt. Ligeledes bliver pasformen forringet, så det bliver mindre komfortabelt for hesten, samt pandebåndet har en kort levetid. Sedwick læder er kendt  som den absolut bedste type af læder, og er oftest ”the go to” læder for professionelle ryttere, som værdsætter kvalitet.  Innrider´s pandebånd er både limet og syet så man undgår at læderet strækker sig og mister sin pasform.

Tidligere har selve processen ved at sætte krystaller på et pandebånd, betydet at krystallerne er påsat en metalkæde og herefter syet på læderet. Dette har betydet at krystallerne ofte falder af, da sved og støv fra hesten betyder at syningerne på læderet bliver møre med tiden og dette forringer holdbarheden.  Innrider´s dekorations metode, hvor hver enkelt sten bliver påsat  for hånd, sikre større fleksibilitet ved bevægelse og derved bedre holdbarhed.

Disse ændringer i produktions processen har til formål at fuldende det endelige pandebånd, gennem et stort fokus på detaljen og designet, samt en bedre holdbarhed og pasform for hesten.

Når det kommer til revolutionerende brands i hesteverdenen så tager Innrider, det et skridt videre ved at tilbyde sine kunder 3 forskellige kreative muligheder: vælg et prædesignet pandebånd, som vil blive lavet på bestilling; bestemme specifikke ændringer til et prædesignet pandebånd eller selv at designe et pandebånd helt fra bunden af.

Ved at tilbyde disse tre muligheder til deres kunder, bestræber Innrider sig på at kunne tilfredsstille deres kunders behov for et unikt udtryk, og gør det muligt for konkurrenceryttere at kunne købe et luksus produkt, som er håndlavet ned til mindste detalje.