Hvordan designer du?

Sådan designer du dit pandebåndVores pandebånd er håndlavet og kan designes præcis som du ønsker det, så det kan matche perfekt til dit udstyr. Alle pandebånd er håndlavet i engelsk kvalitets læder og er udsmykket med ægte Swarovski krystaller.

Under ”Design selv pandebånd” i menuen, finder du de forskellige modeller som du kan vælge. Og når du har bestemt dig for den model som du ønsker, så vælger du denne.

Vi har to varianter som du kan vælge:

Let buet: str. Pony (38 cm) Cob (40 cm) Full (42 cm) X-full (44 cm)

Ekstra buet: Str. Pony (39 cm) Cob (41 cm) Full (43 cm) X-full (45 cm)
Det ekstra buede pandebånd er 1 cm. Længere så buen får den perfekte pasform.

Du kan vælge mellem to forskellige loop størrelser:

Lille loop er ca. 3 cm. passer til alm. Trense.
Stort loop er ca. 5 cm. og er med ekstra øje på, som kan tages af, denne størrelse passer eks. til den brede Dyon trense, til kandar og til rundsyet kandar.

Alle størrelser og modeller kan vælges i sort eller i brun og selve bredden på pandebåndet er på 2 cm.

Når du har bestemt dig for selve udformningen på pandebåndet, så er det tid til at vælge farve på Swarovski krystallerne.

På alle vores pandebånd har du mulighed for at vælge præcis den farve som du ønsker på Swarovski krystallerne. Inde på selve modellen, kan du vælge specifik farve på de sten du ønsker, som skal på dit special designede pandebånd. Du kan se hele Swarovskis farvekort, her.(PDF File)

Finder du ikke det mønster som du vil have? Eller har du din egen idé til hvordan netop dit pandebånd skal se ud? Du kan altid kontakte os og vi kan hjælpe med at få designet dit helt eget drømme pandebånd.

Har du spørgsmål til hvordan du designer dit pandebånd eller er du i tvivl om farvekombination eller andet, så send os en mail på rider@innrider.com og så hjælper vi dig!