Bytte og retur

For at være sikker på at størrelsen passer kan du teste dine produkter hjemme i fred og ro. Hvis du ønsker at returnere din vare, skal du inden 14 dage efter du har modtaget varen lade os vide, hvis du agter at bruge din returret. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.
Du skal sende e-mail til rider@innrider.com hvis du ønsker at gøre brug af returrerren.
I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Det produkt, du ønsker at sende retur, skal være i original stand, og varerne skal returneres godt emballeret. Forsendelses gebyrer kan ikke refunderes, og køber betaler for returfragten.

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.
Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Vi beder dig om ikke at sende varen med anbefalet post, dette tager vi ikke imod.
Hvis du ønsker at bytte din vare til en tilsvarende model, men en anden størrelse eller læder farve, så tillægger vi ikke nye porto gebyrer. Skal vi bytte til et helt nyt produkt, opkræver vi en ny fragt gebyr (i øjeblikket på 39DKK), hvis dens værdi er mindre end 2500 DKK.
For ombytning, er det meget vigtigt, at du sender en meddelelse i pakken med dit navn og adresse, og hvad du ønsker at ombytte til. Ved returnering får du refunderet dine penge ved hjælp af den samme betalingsmetode, som du brugte ved købet.

Hvis et produkt sendes tilbage til os for ombytning eller returnering, og produktet ikke er i ubrugt stand, fremsendes en faktura på 150 DKK for porto omkostninger og administration. Det er af yderste vigtighed, at produktet IKKE har været i brug og at alle patches, velcro og plast (for lædervarer) er inkluderet.

Alle ombytninger og returneringer sendes til:
INNRIDER
Kirkebjerg Allé 37, st. Tv.
2720 Vanløse
Danmark

Uafhentede pakker.
For bestilte pakker, der ikke er afhentet og derved returneres, vil blive opkrævet et gebyr på 350 DKK til dækning af udgifter til forsendelse, emballage og administration