Posted on

Sjov med flag – The Innrider way

Flag-DenmarkDet er altid en stor ære at repræsentere sit land ved store stævner. Når du starter internationale stævner og mesterskaber er det vigtigt at alle de nationale ryttere står sammen som et hold. Det er ikke altid nemt at skabe den rette holdånd, men når den er der er den meget stærk og vil ofte gøre de individuelle præstationer på banen bedre. Den rette holdånd kan opnås på mange måder, men den hurtigste er at have et ens udtryk på banen, i form af udstyr. Ved at gøre dette signalerer du både til dine konkurrenter og dig selv at jeres hold har et stærkt sammenhold, hvilket er den bedste følelse!

Flag2I Innrider søger vi altid efter nye veje til at styrke holdånden for alle vores dygtige ryttere. Vi har derfor designet nogle unikke flag pandebånd til dig, næste gang du skal til et internationalt stævne. Vi tror på at det er både vigtigt og sjovt at have et unikt nationspandebånd med rette flag design på, så du kan vise dine konkurrenter at jeres hold er uovervindelige.

Forestil dig du er til et internationalt stævne, hvor I er en håndfuld landsmænd afsted. I hepper på hinanden, hver gang det er jeres tur til at starte og I har alle det seneste pandebånds flag design på hestene. I har alle fået hver jeres individuelle tvist til designet, men budskabet er klart: “Vi står sammen som et hold, og ser godt ud imens! ”.

Flag3Det der gør Innrider speciel

Innriders pandebånd er af det fineste engelske Sedgwick læder og Swarovski krystaller. Alt er individuelt håndlavet til ordre. Krystallerne er hånd dekorerede på hvert unikt pandebånd.

Innriders verden af krystaller har ingen begrænsninger, når det kommer til design og udtryk. Du kan enten bestille et af de prædefinerede, på lager pandebånd, som stadig er unikt håndlavet. Eller du kan designe dit eget pandebånd helt fra starten. Innrider er naturligvis altid behjælpelig med inspiration til dit helt eget design.

 

 

Flag4Flag5